Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ NEMERTES

Η Nemertes είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Έχοντας ως βάση παρασκευής το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας και με μείγματα πολύτιμων ελαίων, βοτάνων και αρχέγονων θεραπευτικών υλικών από την ελληνική γη, δημιουργεί προϊόντα περιποίησης και απόλαυσης σε ευφάνταστους συνδυασμούς, με σεβασμό στο περιβάλλον και εκτίμηση στον άνθρωπο.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ

Συνδυάζουμε την πολύτιμη κληρονομιά της ελληνικής παράδοσης με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και την υψηλή αισθητική και δημιουργούμε με πάθος αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο σύγχρονος άνθρωπος. Φυσική υγεία,ψυχική ευφορία και θετική στάση ζωής! Με το μεράκι των ανθρώπων μας και την κορυφαία ποιότητα των προιόντων μας αναγάγουμε την προσωπική φροντίδα και περιποίηση από μια καθημερινή συνήθεια σε ιεροτελεστία. Tα προϊόντα μας παράγονται σε μικρές ποσότητες για την εξασφάλιση άριστης ποιότητας και δυνατότητας πλήρους ελέγχου.

Tα προϊόντα μας παράγονται σε μικρές ποσότητες για
την εξασφάλιση άριστης ποιότητας και δυνατότητας
πλήρους ελέγχου.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Νημερτής είναι μυθολογική μορφή που αναφέρεται στην Ιλιάδα. Κόρη του Νηρέα και της Ωκεανίδας Δωρίδας, εγγονή του Ωκεανού, νύμφη της θάλασσας και μία εκ των πενήντα Νηρηίδων. Ετυμολογικά, Νημερτής σημαίνει αυτή που δεν αμαρτάνει (Νη+αμαρτάνω), που δεν αστοχεί. Υπό αυτή την έννοια, η εταιρική μας φιλοσοφία εκφράζει τους ανθρώπους που ακολουθούν τους στόχους τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ