ΣΩΜΑΣΩΜΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΣΩΜΑ / SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ

SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ

(ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ – ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ)

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα & παράγονται σε μικρές ποσότητες για την εξασφάλιση άριστης ποιότητας. Παραγγελίες εκτελούνται βάση διαθεσιμότητας.

Μαύρη Ζάχαρη, Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Έλαιο argan, Έλαιο Καρύδας, Έλαιο Avocado, Τριμμένο Κουκούτσι Ελιάς, Βούτυρο Καριτέ, Βούτυρο Κακάο, Βιταμίνη Ε

 Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα με αποτέλεσμα να είναι πιο λαμπερό.

Καθαρίζει το δέρμα και βοηθά στην καλύτερη ενυδάτωση του,αφού μετά την απολέπιση είναι έτοιμο να δεχθεί την ενυδατική κρέμα σώματος Nemertes ή το ενυδατικό body oil με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και να το απορροφήσει γρήγορα και άμεσα.

Βοηθάει πολύ στην αποτρίχωση και το ξύρισμα.Οι κόκκοι του scrub βοηθούν στο να γίνει πιο έυκολη η διαδικασία

1ο βήμα➡ Κάντε απολέπιση σε βρεγμένο δέρμα.Πριν την εφαρμογή του προιόντος πρέπει το δέρμα σας να είναι βρεγμένο ώστε να είναι πιο μαλακό.

2ο βήμα➡ Εφαρμόστε το προιόν απολέπισης με ομαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ένα απαλό μασάζ.Χρησιμοποιήστε το επίσης στα γόνατα και στους αγκώνες

3ο βήμα➡ Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος.Ο λαιμός και το μπικίνι έχουν πολύ λεπτότερο δέρμα για αυτό οι κινήσεις σας εκεί πρέπει να είναι πιο ήπιες και απαλές.Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη πιίεση στους αγκώνες και τα γόνατα.

4ο βήμα➡ Ξεπλυθείτε γρήγορα με χλιαρό νερό  και εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα σώματος Nemertes

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ